Mini Fall Sessions

ER KOMEN WEER MINI SESSIONS AAN! NA HET SUCCES VAN DE EERDERE SESSIES HEBBEN WE NIEUWE DATA INGEPLAND, Boek snel je plekje!
[...]

read more

READ MORE

Boek nu je plekje! 

19 & 20 oktober 2019

Manuel + Talitha

IK KEN TALITHA NOG VAN DE KEER DAT ZE ALS VRIJWILLIGER HIELP TIJDENS TROUWBEURS ENGAGED, EN TOEN WE DE MINI SESSIES AANKONDIGDEN WAS ZE ER ALS DE KIPPEN BIJ. EN MET KINDEREN ZO KNAP EN LEUK ALS DEZE TWEE WAS HET ABSOLUUT GEEN STRAF ZE VAST TE LEGGEN!

[...]

read more

READ MORE

Rik + Leonie

DIT WAS EEN ONGELOFELIJK LEUKE DAG. WE KUNNEN HET NIET ANDERS OMSCHRIJVEN. HET WAS HEEL, HEEL, HEEL ERG LEUK. RIK EN LEONIE ZIJN EEN TOPSTEL - HUMOR, NUCHTERHEID, MAAR NIET BANG OM KWETSBAAR TE ZIJN. HUN LIEFDE VOOR ELKAAR IS VOELBAAR, MAAR HUN LIEFDE VOOR DE GROEP FAMILIE EN VRIENDEN DIE OM ZE HEEN STOND WAS DAT NET ZO GOED. 
[...]

read more

READ MORE

Ewout + Hui Min

EEN JAAR OF VIJF TERUG FOTOGRAFEERDE IK DE BRUILOFT VAN EWOUT EN HUI MIN. IK HERINNER ME VOORAL EEN HETE DAG OP DE HEIDE, MET EEN CHINESE THEECEREMONIE EN TWEE MUZIKANTEN DIE DE TROUWPLECHTIGHEID ZÓ MOOI OMLIJSTEN. EN NU HEBBEN ZE EEN BABY BEERTJE! 
[...]

read more

READ MORE

Sidney + Ethama

SIDNEY EN ETHAMA ZIJN ZONDER TWIJFEL DE MEEST NEDERIGE MENSEN DIE WE KENNEN. ALTIJD GEINTERESSEERD IN DE ANDER, ALTIJD BEDACHTZAAM OP HOE HUN VRIENDEN EN FAMILIE ZICH VOELEN. WE DENKEN DAT JUIST HUN BRUILOFT EINDELIJK EEN DAG WAS WAAROP ZE ZICH HELEMAAL OP ELKAAR HEBBEN GERICHT,
[...]

read more

READ MORE

Joep + Rosalie

EEN BRUILOFT IN HET BUITENLAND IS THE DREAM. UITZICHTEN ZOALS DEZE ZIJN THE DREAM. DE BRUILOFT VAN JOEP EN ROSALIE KUN JE al BEWONDEREN, MAAR DE AVOND DAARVOOR NAMEN WE ZE AL EVEN MEE DE VELDEN IN. 
[...]

read more

READ MORE

Djanifa + Edson

EDSON EN DJANIFA ZIJN NIET ALLEEN ONZE OUDE BUREN, DJANIFA WAS OOK GETUIGE VAN DE GEBOORTE VAN ONZE ZOON BENJAMIN - EN ALS ALLES GOED GAAT OOK VAN DIE VAN ONZE DOCHTER EIND DIT JAAR! INMIDDELS AFGESTUDEERD VERLOSKUNDIGE HEEFT ZE ONS PLECHTIG MOETEN BELOVEN WEER TE HELPEN BIJ DE BEVALLING VAN ONZE TWEEDE…
[...]

read more

READ MORE

New York City

IN OKTOBER 2016 VIERDEN WE ONZE VIJFDE WEDDING ANNIVERSARY EN DUS WAS HET TIJD VOOR EEN EPISCHE TRIP NAAR NEW YORK - IETS DAT AL TIJDEN OP ONS VERLANGLIJSTJE STOND. ALS EEN VAN DE WEINIGE PLEKKEN DIE WE BEZOCHT HEBBEN VOLDEED NYC BIJ AANKOMST AAN AL MIJN VERWACHTINGEN. 
[...]

read more

READ MORE

Steven + Malu

WIE NOG NOOIT IN HET STADHUIS VAN ROTTERDAM IS GEWEEST MIST IETS MOOIS IN HET LEVEN. WE HEBBEN NOG GEEN ANDER STADHUIS GEZIEN DAT ZO VEEL KARAKTER HEEFT, EN OOK NOG EENS ZO'N MOOIE BINNENTUIN (DIE JE HIER ALLEEN NIET ZULT ZIEN). OM DAN EEN CITY HALL WEDDING TE FOTOGRAFEREN VAN TWEE NIET NORMAAL KNAPPE KOPPEN MAAK JE HET FEESTJE WEL COMPLEET.
[...]

read more

READ MORE

Joep + Rosalie, Toscane

IN 2013 FOTOGRAFEERDEN WE DE ZUID-AFRIKAANSE BRUILOFT VAN ANNELEEN EN EEN PAAR JAAR LATER WAS HET DE BEURT AAN ZUSJE ROSALIE EN HAAR JOEP. DAT ZIJ UITEINDELIJK GETROUWD ZIJN IN ITALIE IS NATUURLIJK EEN DROOM, WANT EEN TOSCAANSE BRUILOFT STAAT OP HET VERLANGLIJSTJE VAN MENIG BRUIDSPAAR.
[...]

read more

READ MORE

<< Newer

Older >>